V západních Čechách se objevují první menší bouřky a večer se lokální bouřky očekávají místy i na Moravě tak uvidíme. Zatím je tu kupovitá oblačnost a 27°C.

Ahoj,Amerika píše:Ahoj, v Praze na Evropský jsou popadaný větve a popelnice. Myslim že centrum tý bouřky severní okraj Prahy trefilo. Okna při tom prej vypadaly, jako když na ně v jednom kuse leje vodu. U nás v budově prej hlásili v rozhlase aby si ve všech kancelářích zavřeli vokna!
Bohužel ani já jsem přímo u toho nebyl. Sice jsem skoro celej den tvrdnul v Dejvicích, ale když to mělo přijít, tak jsem byl zrovna něco zařizovat v Kačerově na jihu. Docela mně překvapilo, když jsem na sever uviděl tmavou rovnou základnu, na které navazovalo ostré výrazné srážkové pole. Byla by to krásná fotka, ale jel jsem zrovna v travmaji. Bylo evidentní že to jde mimo. Na příchozí straně bylo pak ještě jedno srážkové pole, méně fotogenické. Po tolika dnech zbytečného čekání jsem tomu ale už nevěnoval pozornost. Když to druhý přešlo, byl jsem zrovna v metru. Pak jsem se dozvěděl, jaký to bylo...
Od nás viditelná včera pouze blýskavice nad Hodonínskem jinak pěkné fotovecerapl píše:Tak jsem neco ze Zlína nafotil. Fotil jsem smerem na Velkou Javorinu - Hodonin.