Taky bych něco bral. Uvidíme, jestli nám to tu taky něco sešle! Po tak dlouhý pauze bych se moc nezlobil...Dáša píše:páni, na detekci na severu zhruba za poslední hodinu cca 114 blesků![]()
Dorazí něco i do Prahy? Já chci taky
no jasně, psi pana Pavlova jsou proti mně slabý odvarIMP píše:Hm, tak pro tu Prahu to zacina vypadat i docela realne, ze se neceho i docka
Uz z toho slintate, co?
Tak já zatím hlásím nárazový vítr a déšť. Už to máme za humny! Ale na obzoru jsem zatím nezpozoroval ani jeden záblesk...Dáša píše:no jasně, psi pana Pavlova jsou proti mně slabý odvarIMP píše:Hm, tak pro tu Prahu to zacina vypadat i docela realne, ze se neceho i docka
Uz z toho slintate, co?. Už jsem měla dávno spát, ale pořád chodím mezi PC a oknem a čekám, kdy to vypukne.
Pokud se nedočkám, protože přeci jen budu muset zaplout do postele, doufám, že kolega Ondris podá hlášení, jak to v Praze vypadalo.
Gratulace!novotny píše:já už to mam za sebou, docela mazec...nárazy asi kolem těch 15m/s co sem tak naměřil (teď mi rozmrzá ruka) a hlavně asi pět záblesků a ke dvoum sem slyšel naprosto jasnej hrom, takže moje první letošní bouřka...doufam že se vyvede i ostatním.