EDIT: Velká pravděpodobnost že to zasáhne i nás...v Mikulově už prší a když to jde přes Mikulov, tak jde přes nás! Břeclaváci máme se na co těšit...snad!

EDIT: KU*EVSKÁ Pálava...C4 na ňu

Strašná závist nyní panuje tady u mě;) jinak doufám že se alepon neco objeví i tady u nás 15km od SKMara píše:Zdravim, malé video z dneška : http://www.youtube.com/watch?v=6i62caCOkY8
Zdravim....v Polici nad Metují taky shelf cloud...mám ho na profilu,,bohužel foceno foťákem z mobilu takže kvalita nic moc. Jinak foukal větříček celkem dost..skoro jako hurikán s tím deštíkem....nejspíše downburst že...Mara píše:Zdravim, malé video z dneška : http://www.youtube.com/watch?v=6i62caCOkY8
mno já si řikal že se sem nejde dostat .. imho foto/video bude?David Rýva píše:Jinak druh věc, poslední update neplatí už, stáhl bych tu 3jku z Moravy bo lajna chcípla dost brzo ale po výpadku elektřiny na serverovně se nejde vůbec dostat ke správě předpovědí ani do databází!!!!
Celkom sranda, ze David krupy v tej burke nemalQw3Rtzui0p píše:zbytecnej spam,kdyby ses podival na radar tak vidis ze kroupy v bource bylymeteo.estranky.sk píše:Dávid Rýva
Smutné.Krupobitie nebolo?
jinak ja pozoruju na JZ blyskavicu u par Anvil crawleru bylo a priblizuje se
Palava je hezka ale bourkam neprispiva,znam to tam babicku sem mel v milovicich a vetsinu vzdycky rozezen,jinak tady je asi po bource jeste poprchava celkem solidni sprcha s vetrem takze se tahaly provazy vody momentalni teplota 19°Csawyer píše:U nás teď byla silná vichřice a od Pálavy jde zase něco...nedělaám si naděje...Pálava má skóre 3 zničené bouřky za 24 hodin!
Já ne ale kámoš necelý 2km jižně ode mně měl 2cm kroupy...Tomas Pucik píše:Celkom sranda, ze David krupy v tej burke nemalQw3Rtzui0p píše:zbytecnej spam,kdyby ses podival na radar tak vidis ze kroupy v bource bylymeteo.estranky.sk píše:Dávid Rýva
Smutné.Krupobitie nebolo?
jinak ja pozoruju na JZ blyskavicu u par Anvil crawleru bylo a priblizuje se
Jo no to máš pravdu že je pěkná, ale bouřkově nepraktická..Qw3Rtzui0p píše:Palava je hezka ale bourkam neprispiva,znam to tam babicku sem mel v milovicich a vetsinu vzdycky rozezen,jinak tady je asi po bource jeste poprchava celkem solidni sprcha s vetrem takze se tahaly provazy vody momentalni teplota 19°C
To mám visuálně jen bo sem to sám viděl, ale jen krátce ale bylo vidět široký bílý cyklonálně rotující kužel pod základnou Cb a dost tam byly srážky ale aj kolem toho takže nevím jestli to někdo postřehl. No nevidět to tak si myslím, že šlo o dost silný downburst ač nebylo v něm rozhodně tolik deště "co obvykle" a ten vítr co dělal a aj zvuky u toho.. no celkově to bylo dost zvláštní ale musím zejtra na průzkum na jih, bo to hlavní šlo jižně. Mj. kámoš píše, že ještě teď tam na jihu města nejde elektřina ani pouliční osvětlení dokonce.hasi píše: To D. Rýva : když sem uviděl u Kolína tu korálku na niti tak jsem si hned říkal že to bude asi vnořená HP supercela.
Není mě jasný to tornádo - je to potvrzený nebo ne (vizuálně ?). Sranda že ses zmínil o těch podlážkách z lešení. Dnes sem je odpoledne radši sundal ze všech třech pater lešení
edit :teď se dívám že ta mrcha šla fakt prakticky přes město. Tak pokud se to tornádo vyskytlo v té době musela o tom vědět spousta lidí a škody by museli být velké.