Aroganciu používam na to, aby som poukázal, aké arogantné a patetické sú Vaše príspevky. Ja považujem z Vašej strany za nesmierme arogantné predovšetkým to, že naschvál zavádzate a pridávate na vážnosti situáciám a popisom, len aby ste získali pozornosť.S-ChaserMR píše:Pucik: Pokud to vyvolalo diskusi, tak o to jsem přesně stál, ale věřte tomu, nechci si tím dělat jméno, nebo reklamu, ale o opaku vás přesvědčovat nebudu, nejspíš jsem třeba nezvolil dobrý postup, ale jak jsem napsal, vše zkompletuji, od počátku do konce a podíváme se na to tedy zcela reálně bez emocí, to si myslím, že bude pro vědu nejlepší, prázdné výrazy a nadávky nám nepomohou, možná si ulevíme, ale nepomůže přesně uršit o co šlo, tak či tak, fotky jsou to myslím zajímavé, za to se pochválím sámRozhodně to byla krásná ukázka toho jak mocná někdy dnyamika je. A pokud to tu je tedy tak časté jak to tak alespon může "působit" tak logicky se to s časem ukáže, jen mě vadí to, jak všechno hned otáčíte a vidíte na tom jen ty nejhorší úmysly, kdyby jste byl skutečně věděc, tak by jste se nad tím pousmál, něco napsal, ale tu aroganci, jste si mohl odpustit, jak jsem si mohl povšimnout, jste zde jediný, do se zde neumí chovat a píše zde jako zhrzený vědec co je naštvaný, že zajímavější kousek ulovil někdo jiný, takže pokud vám skutečně jde o tu vědu, tak to tak tedy začněme brát a když si myslíte, že jsem takový magor, tak to vám brát nebudu, v tom případě se ani nemusíte ničeho obávat a můžeme tedy někdy probrat danou situaci, mile rád vám to zkompletuji bez nadpisů typu-"Huge tornado" apod pošlu v PDF a vy sám můžete říci jaký názor na dané jevy máte, pokdu vám jde o vědu, tak tedy pomozte objasnit co se tu děje a dokážete se přenést, přez "nesnášenlivost" vůči mě, páč pokud ve vás ten věděc dřímá, jakože doufám že ano, tak by vás měla i přez 99% pochybností nahlodávat zvědavost, stejně tak jako nahlodává mě každou sezonu co tu vidím některé věci.
Za vedca sa nepovažujem, na to som urobil pre tento obor zatiaľ príliš málo. Snažím sa však o niečo.
To, že má prehánka zníženú základňu, ktorá rotuje, nie je ničím výnimočné. Už naviac v situácii, ktorá panovala. Išlo len o to, že zrážkové jadro bolo zrejme vysunuté smerom do trasy pohybu prehánky, čiže vzduch sa nasýtil. Veľká relatívna vlhkosť spôsobila, že vzduch, ktorý stúpal do updraftu kondenzoval oveľa skôr, než okolitý vzduch v základni. Nevylučujem, že tam bola nejaká rotácia, určitý strih vetra v spodných hladinách troposféry bol, aj keď, upozorňujem, že nešlo o nič výnimočné a naviac strih bol "jednosmerný". Nechápem teda, čo tým myslíte, že čo dokáže "dynamika".
Nie som žiadny "zhrzený vědec" a pokojne Vám doprajem všetky tie supercely a tornáda, ktoré fingujete, že máte. Vy sa však vehementne snažíte o to, aby Vaša oblasť vyzerala, že dostáva týchto javov nepomerne viac ako iné oblasti.
Vyzývam Vás teda, aby ste napísali odbornú publikáciu v nejakom recenzovanom časopise (napr. Meteorologické zprávy alebo Journal of Atmosperhic research a pod.) a skúsili sa s ňou dostať cez recenzentov. Ak Vaše prípady a Váš štýl dokazovania prípadov prejde, sklapnem a na Vašu adresu nepoviem ani slovo.