Přehledová mapa - registr
Zdravím, prosím o registr do GMap
IRC: Loos_PDY
Kategorie: Stormspotter bez meteostanice
Místo:Poděbrady (Okr. Nymburk)
Děkuji.
IRC: Loos_PDY
Místo:Poděbrady (Okr. Nymburk)
Děkuji.
Ahoj
prosím o registraci:
Nick IRC: Qendorf
Lokalita: Štěkeň (okr. Strakonice)
*Mám výborný výhled z okna do kraje (cca 10km na dohled) (Směr JZ, J, JV) - zhruba takto: http://foto.mapy.cz/7289-Steken
prosím o registraci:
Nick IRC: Qendorf
Lokalita: Štěkeň (okr. Strakonice)
*Mám výborný výhled z okna do kraje (cca 10km na dohled) (Směr JZ, J, JV) - zhruba takto: http://foto.mapy.cz/7289-Steken
-
Ahoj,
prosím o registraci.
Můj IRC nick: Kanonyr_LV
Poloha: Litvínov (okr. Most)
Jsem aktivní stormspotter bez meteostanice.
Tel.číslo: 720584240
Díky
prosím o registraci.
Můj IRC nick: Kanonyr_LV
Poloha: Litvínov (okr. Most)
Jsem aktivní stormspotter bez meteostanice.
Tel.číslo: 720584240
Díky

- ok1in
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Tome a všichni,
připiš mě tam taky, nick OK1IN (můj volací znak, HI), QTH Kladensko. Zatím bez automatického měření, v minulosti jsem provozoval první automatickou meteostanici na Packet Radiu na Milešovce, později v Bratronicích u Kladna (tehda OK0WXB), nyní ve stavbě TOA detektor a další meteostanice
Snad to k něčemu bude...
Ahoj Petr
připiš mě tam taky, nick OK1IN (můj volací znak, HI), QTH Kladensko. Zatím bez automatického měření, v minulosti jsem provozoval první automatickou meteostanici na Packet Radiu na Milešovce, později v Bratronicích u Kladna (tehda OK0WXB), nyní ve stavbě TOA detektor a další meteostanice

Ahoj Petr
- Tomáš Prouza
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pod jakou přezívkou se vyskytuješ na IRC?ok1in píše:Ahoj Tome a všichni,
připiš mě tam taky, nick OK1IN (můj volací znak, HI), QTH Kladensko. Zatím bez automatického měření, v minulosti jsem provozoval první automatickou meteostanici na Packet Radiu na Milešovce, později v Bratronicích u Kladna (tehda OK0WXB), nyní ve stavbě TOA detektor a další meteostaniceSnad to k něčemu bude...
Ahoj Petr
- ok1in
- Kontaktovat uživatele:
Čau Tome - jako OK1INTomáš Prouza píše:Pod jakou přezívkou se vyskytuješ na IRC?ok1in píše:Ahoj Tome a všichni,
připiš mě tam taky, nick OK1IN (můj volací znak, HI), QTH Kladensko. Zatím bez automatického měření, v minulosti jsem provozoval první automatickou meteostanici na Packet Radiu na Milešovce, později v Bratronicích u Kladna (tehda OK0WXB), nyní ve stavbě TOA detektor a další meteostaniceSnad to k něčemu bude...
Ahoj Petr

- Tomáš Prouza
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No, takže se mi povedla opravdu skvělá věc - mistři z druhé strany oceánu z Google se rozhodli, že od 1. září pozbývá můj Google účet platnosti, protože v něm není ověřený věk uživatele (že by dal někdo předem vědět - ticho po pěšině). Odblokovat se dá buď zaplacením 30 centů nebo posláním ofocené a ověřené občanky (větší blbost jsem už dlouho nečetl). Zároveň smazali všecko, co z toho účtu bylo kdy na službách Google vytvořeno, tj. včetně mapy.
Proto se zeptám, jestli náhodou neměl někdo ten geniální nápad, že si stáhl a zálohoval data v KML - protože já to neudělal a můžu teď leda začít znova od nuly.
Proto se zeptám, jestli náhodou neměl někdo ten geniální nápad, že si stáhl a zálohoval data v KML - protože já to neudělal a můžu teď leda začít znova od nuly.
- Tomáš Prouza
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Problém se nakonec naštěstí povedlo vyřešit a seznam získat zpět, pouze ze změnila koncová adresa mapy na http://g.co/maps/txzu4 - opět je možné se dále přidávat.
- davidmatousek1
- Kontaktovat uživatele:
prosím o zapsání mě na mapu pozorovatelů:
Zeleně - aktivní stormspotteři s meteostanicí
nick - davidmatousek1
Náměšť nad Oslavou
408 m.n.m
Děkuji
Zeleně - aktivní stormspotteři s meteostanicí
nick - davidmatousek1
Náměšť nad Oslavou
408 m.n.m