udělat otvírání odkazů v novém okně by nešlo?? tohle mně celkem vadí, když pak musim zas dávat z5 sem do foraLukáš Ronge píše:Opravil jsem snad všechny chybky co tu byly.... Včetně vyhledávání

udělat otvírání odkazů v novém okně by nešlo?? tohle mně celkem vadí, když pak musim zas dávat z5 sem do foraLukáš Ronge píše:Opravil jsem snad všechny chybky co tu byly.... Včetně vyhledávání
Hotovostorm_ice píše:udělat otvírání odkazů v novém okně by nešlo?? tohle mně celkem vadí, když pak musim zas dávat z5 sem do foraLukáš Ronge píše:Opravil jsem snad všechny chybky co tu byly.... Včetně vyhledávání
Když jsem místo quote uviděl citovat, tak mě to překvapilo.Lukáš Ronge píše:Opravil jsem snad všechny chybky co tu byly.... Včetně vyhledávání
Tak něco jsem teda přidal nostorm_ice píše:i já děkuju a nevim a zkusim se zeptat ohledně těch smajlů jestli by šli přidat noví![]()
tak to díkyLukáš Ronge píše:Tak něco jsem teda přidal nostorm_ice píše:i já děkuju a nevim a zkusim se zeptat ohledně těch smajlů jestli by šli přidat noví![]()
Jenom aby z toho nebyla hromada vysrávek.Amerika píše:Ejhle! členové nám rostou jak po deštiNeklamný znak zvýšené instability
Aktuální verze fóra je 3.0.4, už hodně dlouhou dobu fórum jede na phpBB3.vecerapl píše:Me tu chybi lepsi forum. Nechcete prejit na phpBB3, zlepsi to tu trochu lepe? Myslim, ze by si to tohle forum zaslouzilo nehlede na to, ze treba "Přihlásit mě automaticky při každé návštěvě" vubec nefunguje..... zlepsit.
Doma i v práci mám FF 3.0.10. Doma se přihlašuji automaticky bez problémů, v práci mi to občas blbne a musím se znovu přihlašovat. Ale blbnou mi v práci i jiná phpBB fóra.Lukáš Ronge píše:Co se týče automatického přihlášení, nemám s tím vůbec žádný problém, naposledy jsem se přihlašoval tak před měsícem, asi budeš mít nějakou botu na PC - cookies?
Doufám že se neurazíš ale nejsme přece ve školce aby jsme sem dávali nějaký obrázky jak na skříňky ve školce nevím přijde mě to dětský....jde o to popsat situaci a né sem vrážet nějaký mráčky atd....dubnany 189 píše:Zdravím, já taky nemám problém s přihlašováním na toto fórum. Přihlašuju se průměrně jednou za 14 dní jinak mě to přihlásí při každé návštěvě takže jsem v pohodě.![]()
![]()
P.S. Nešly by prosím dát jak jsou smajlíky tak ještě i nějaké symboly počasí mráčků jako je déšť, bouřka,zataženo,polojasno atd. Moc díky.![]()
mně tohle celkem vyhovuje, krom smajlu navíc (kosmetická věc, kterou jsem vyřešil vkládáním smajlů) mně tu max chybí ten chat, aby se tam mohli vypsat nadšenci kteří popisují "každý" náraz větru apodvecerapl píše:Me tu chybi lepsi forum. Nechcete prejit na phpBB3, zlepsi to tu trochu lepe? Myslim, ze by si to tohle forum zaslouzilo nehlede na to, ze treba "Přihlásit mě automaticky při každé návštěvě" vubec nefunguje..... zlepsit.