time-lapse z web kamery

Máte nějaké zkušenosti z tímto typem snímání nebo chcete jen poradit ?
Odpovědět
Uživatelský avatar
sapler
Příspěvky: 16
Registrován: 24 črc 2009 11:53

time-lapse z web kamery

Příspěvek od sapler » 17 črc 2010 17:33

zdravím, hladam program ktory mi cez web kameru kazdych napr. 10 sekund spravi foto googlil som vselikde a nasiel som iba jeden program flix ale tenje trial a v obaze maju podpis ktory strasne zavadzia.
vopred dakujem

emboracas
Příspěvky: 50
Registrován: 19 dub 2010 14:57
Bydliště: Mikulov na Moravě

Re: time-lapse z web kamery

Příspěvek od emboracas » 18 črc 2010 14:42

na nasledujici adrese najdes program na snimkovani z webky (lze nastavit libovolny interval):
http://www.volunteerlabrat.com/downloads/photobooth.zip
potom vezmeš quicktime pro, dáš open image sequation, označíš obrázky, nastavíš fps a dáš open. Chvilku to tomu kompu bude trvat, ale funguje to :-) Pokud nemáš quicktime pro, tak si upgradni normální quicktime, na netu jsou i nějaký serial numbers.

djwiktor
Příspěvky: 130
Registrován: 16 čer 2009 15:05
Bydliště: Šaľa - Slovenská Republika
Kontaktovat uživatele:

Re: time-lapse z web kamery

Příspěvek od djwiktor » 18 črc 2010 14:52

Najdi si v googli TimerShot :) od mrkvosoftu.. dobry, jednoduchy, nezere ani ram.. a ani nevies ze ho mas zapnuty.. ;)
Stormchasing na slovensku > Stormchasers.sk

Uživatelský avatar
sapler
Příspěvky: 16
Registrován: 24 črc 2009 11:53

Re: time-lapse z web kamery

Příspěvek od sapler » 18 črc 2010 16:49

ten timershot mi nechce detekovat web kameru, ten timelapse zasa zamrzne ked ma spravit foto, pri tom v ostatnych programoch mi webku normalne detekuje googlil som rozne softy ale bez vysledku :(

emboracas
Příspěvky: 50
Registrován: 19 dub 2010 14:57
Bydliště: Mikulov na Moravě

Re: time-lapse z web kamery

Příspěvek od emboracas » 18 črc 2010 17:16

a co máš za komp?

Uživatelský avatar
sapler
Příspěvky: 16
Registrován: 24 črc 2009 11:53

Re: time-lapse z web kamery

Příspěvek od sapler » 18 črc 2010 17:32

neni to najnovsi ale CPU 2,4 GHz intel P4 multi thearding (ci tak nejak sa to pise) ram 1024 mb + 256 mb, graf karta 6200 128mb TDH , MB MSI 845 PE MAX, WEB kamera Creative Live! Cam Vista IM (VF0420)

emboracas
Příspěvky: 50
Registrován: 19 dub 2010 14:57
Bydliště: Mikulov na Moravě

Re: time-lapse z web kamery

Příspěvek od emboracas » 18 črc 2010 17:56

tak to fakt nevím, v čem je problém...a detekovalo ti to tu kameru normálně?

Uživatelský avatar
sapler
Příspěvky: 16
Registrován: 24 črc 2009 11:53

Re: time-lapse z web kamery

Příspěvek od sapler » 18 črc 2010 18:12

tam mi ju vypisalo nazov ale obraz v tom stvorci nebol :?

emboracas
Příspěvky: 50
Registrován: 19 dub 2010 14:57
Bydliště: Mikulov na Moravě

Re: time-lapse z web kamery

Příspěvek od emboracas » 18 črc 2010 18:14

tak zkus přeinstalovat kompletně kameru..obraz by tam měl být...

Uživatelský avatar
sapler
Příspěvky: 16
Registrován: 24 črc 2009 11:53

Re: time-lapse z web kamery

Příspěvek od sapler » 18 črc 2010 19:16

pomohlo to i ked teraz to vypisuje nejake erorry ale ide to, Dakujem.

emboracas
Příspěvky: 50
Registrován: 19 dub 2010 14:57
Bydliště: Mikulov na Moravě

Re: time-lapse z web kamery

Příspěvek od emboracas » 18 črc 2010 19:19

tak to jsem rád, není zač :-)

Odpovědět

Zpět na „Intervalové snímání (time-lapse) oblačnosti“