dobrmanek píše:Dneska v noci si nějaký komár udělal pochodové cvičení, spojené s ochutnávkou, na mém zápěstí. Takže mám čtyři fantasticky svědící puklíky vedle sebe. Až ho chytnu, tak budu trhat hezky pomalu nožičku za nožičkou až skončím u sosáčku![]()
gerykm píše:Myslím, že SZ a S Čech si dnes odpoledne a k večeru určitě užije (někde možná až moc) a k nám na východ by teoreticky mohla dorazit nějaká squall line někdy v 1. polovině noci a silnější projevy budou asi víc na severu než na jihu ČR podle modelů, ale to dost spekuluju...
Dnešek bude jeden z nejzajímavějších dnů letošní bouřkové sezóny a ti, co se bouřek nedočkají, to aspoň můžou sledovat na radaru a představovat si, jak tam ta bouřka asi vyvádí - doufám, že to nebudu já. To by ale musely fungovat oba radary...
dobrmanek píše:Dneska v noci si nějaký komár udělal pochodové cvičení, spojené s ochutnávkou, na mém zápěstí. Takže mám čtyři fantasticky svědící puklíky vedle sebe. Až ho chytnu, tak budu trhat hezky pomalu nožičku za nožičkou až skončím u sosáčku![]()
Janek píše:QUOTE Tomáš Římský: Teda mně se fotky líbily strašně moc. Nejen momenty, ale i kvalita! Hezčí už nemohou být. To už snad jen ten meteorolog (blázen), co dělal fotky někde ze skály ve Švýcarsku!
Janek píše:Trošku morbidnější ráno?!!!![]()
Ty tržné rány by mi nejspíš nevadily. I když kdyby měly kroupy průměr 15 cm s ostrými hranami, tak asi tu mouchu tse tse...
![]()
![]()
Tomáš Prouza píše:Tak nad Německem zatím nějaká odpadní drť. Uvidíme co z ní vyleze, každopádně dnešní předpověď mě naplňuje očekáváním
Janek píše:Jaktože ČHMÚ dává upozornění jen v případě, že je to fakt jisté. Třeba dneska to jistotu má, a on nic. Aspoň jedničku (nízký stupeň) by preventivně mohl dát...?!
Ondris píše:Janek píše:Jaktože ČHMÚ dává upozornění jen v případě, že je to fakt jisté. Třeba dneska to jistotu má, a on nic. Aspoň jedničku (nízký stupeň) by preventivně mohl dát...?!
Hmm,CHMU nezklamal jako vždy. Když se skoro nic neděje tak tam má extrémní stupeň nebezpečí a když je situace, jako dneska tak nic... Lidé, co jim dnes 4 cm kroupy rozmlátí auta a nečtou skywarn, budou asi nadávat, že nikdo nic nehlásil!
Jinak se na dnešek moc těším, 2ka u skywarnu, 2ka u estofexu...paráda!
Janek píše:Na Amatérské meteorologii jsem dal anketu!![]()
![]()
Odkaz: http://forum.amaterskameteorologie.cz/v ... 8689#p8689
Janek píše:Praha je mimo 2. stupeň.Litoměřice na hraně, ale prostě tam jsou...
Zpět na Pozorování v roce 2008
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník