Stránka 1 z 1

Dotaz

Napsal: 22 čer 2014 11:19
od misa12
Ahoj, mám jeden dotaz: Včera jsem se vrátil ze školního zájezdu na Korsiku (11.6. - 21.6.) a mám několik bouřkových videí a fotek, která právě teď renderuji ve WMM jako sice jedno video, které nahraji na svůj YT kanál, ale chtěl bych se zeptat, kam mám potom na něj napsat odkaz, protože nevím, jestli se to může napsat do téma Pozorování v roce 2014 nebo sem do Volné diskuze, když to přece jenom není československá záležitost, ale evropská. Díky za odpověď a za radu.

Re: Dotaz

Napsal: 22 čer 2014 19:06
od Jan Drahokoupil
Ahoj,
já bych to asi dal třeba do Novinek na internetu (viewforum.php?f=27), ale když to bude v Pozorování v roce 2014, tak se taky asi nebude nikdo zlobit... Přesunout se to dá případně vždycky...

Re: Dotaz

Napsal: 09 črc 2015 09:52
od Yany1
Zdravím, nechci zakládat nové vlákno, tak to dám sem.
Přemýšlel jsem o koupi Windmastera 2, ale narazil jsem na tohle -

http://www.e-viaco.cz/meteostanice-wh10 ... k-pc-t104/

Líbí se mi, že je to celé přenositelné a mohl bych to brát na pozorování, má to zápis dat, která se dají následně zpracovat na PC. Nikde bohužel nepíšou, jak je to velký, tak jestli máte někdo zkušenost? A má to cenu? nebude lepší Windmaster?
Představa je, nechat vrtulku se zbytkem na stativu venku a displej někde v suchu v autě.
Díky

Re: Dotaz

Napsal: 23 črc 2015 08:14
od Yany1
Poradite mi prosim, jak vlozit fotku? Asi jsem lama. Foto mam ulozeno na netu. Tady kliknu na okno img a mezi to co se objevi vlozim odkaz na foto. A nic se neukaze. Kde delam chybu? Vcelku jsem si uz zvykl, ze se mnou vypocetni technika nemluvi, ale tady me to stve. Diky
Yany

Re: Dotaz

Napsal: 24 črc 2015 20:03
od Tomáš Prouza
Jak zní ten odkaz na snímek?

Re: Dotaz

Napsal: 24 črc 2015 20:23
od Yany1

Re: Dotaz

Napsal: 25 črc 2015 18:26
od Tomáš Prouza
Problém bude asi v linkování z rajčete... Zkusil jsem sem hodit odkaz z našeho webového skladu, a tam to funguje.

Obrázek

Re: Dotaz

Napsal: 15 srp 2015 14:34
od Yany1
Už je to OK, opravdu to stačilo dát jako přílohu. Funguje to.
Pokud uzná moderátor za vhodné, ať to smaže i s původní otázkou.
Yany

Re: Dotaz

Napsal: 07 dub 2016 11:20
od Yany1
Zdravim. Nenašel jsem vhodné vlákno a nechci zakládat nové.
Koupím časovací spoušť na Canon 450D. Mám klasickou, ale tou fotit time laps je otročina.
Diky a přeji výživnou bouřkovou sezonu.
Yany