Změnit velikost textu   Verze pro tisk

time-lapse z web kamery

Máte nějaké zkušenosti z tímto typem snímání nebo chcete jen poradit ?

time-lapse z web kamery

Příspěvekod sapler » 17 črc 2010, 17:33:08

zdravím, hladam program ktory mi cez web kameru kazdych napr. 10 sekund spravi foto googlil som vselikde a nasiel som iba jeden program flix ale tenje trial a v obaze maju podpis ktory strasne zavadzia.
vopred dakujem
Uživatelský avatar
sapler
 
Příspěvky: 16
Registrován: 24 črc 2009, 11:53:23

Re: time-lapse z web kamery

Příspěvekod emboracas » 18 črc 2010, 14:42:35

na nasledujici adrese najdes program na snimkovani z webky (lze nastavit libovolny interval):
http://www.volunteerlabrat.com/downloads/photobooth.zip
potom vezmeš quicktime pro, dáš open image sequation, označíš obrázky, nastavíš fps a dáš open. Chvilku to tomu kompu bude trvat, ale funguje to :-) Pokud nemáš quicktime pro, tak si upgradni normální quicktime, na netu jsou i nějaký serial numbers.
emboracas
 
Příspěvky: 49
Registrován: 19 dub 2010, 14:57:22
Bydliště: Červený Kostelec, Hradec Králové, Mikulov

Re: time-lapse z web kamery

Příspěvekod djwiktor » 18 črc 2010, 14:52:59

Najdi si v googli TimerShot :) od mrkvosoftu.. dobry, jednoduchy, nezere ani ram.. a ani nevies ze ho mas zapnuty.. ;)
Stormchasing na slovensku > Stormchasers.sk
djwiktor
 
Příspěvky: 130
Registrován: 16 čer 2009, 15:05:12
Bydliště: Šaľa - Slovenská Republika

Re: time-lapse z web kamery

Příspěvekod sapler » 18 črc 2010, 16:49:25

ten timershot mi nechce detekovat web kameru, ten timelapse zasa zamrzne ked ma spravit foto, pri tom v ostatnych programoch mi webku normalne detekuje googlil som rozne softy ale bez vysledku :(
Uživatelský avatar
sapler
 
Příspěvky: 16
Registrován: 24 črc 2009, 11:53:23

Re: time-lapse z web kamery

Příspěvekod emboracas » 18 črc 2010, 17:16:37

a co máš za komp?
emboracas
 
Příspěvky: 49
Registrován: 19 dub 2010, 14:57:22
Bydliště: Červený Kostelec, Hradec Králové, Mikulov

Re: time-lapse z web kamery

Příspěvekod sapler » 18 črc 2010, 17:32:52

neni to najnovsi ale CPU 2,4 GHz intel P4 multi thearding (ci tak nejak sa to pise) ram 1024 mb + 256 mb, graf karta 6200 128mb TDH , MB MSI 845 PE MAX, WEB kamera Creative Live! Cam Vista IM (VF0420)
Uživatelský avatar
sapler
 
Příspěvky: 16
Registrován: 24 črc 2009, 11:53:23

Re: time-lapse z web kamery

Příspěvekod emboracas » 18 črc 2010, 17:56:42

tak to fakt nevím, v čem je problém...a detekovalo ti to tu kameru normálně?
emboracas
 
Příspěvky: 49
Registrován: 19 dub 2010, 14:57:22
Bydliště: Červený Kostelec, Hradec Králové, Mikulov

Re: time-lapse z web kamery

Příspěvekod sapler » 18 črc 2010, 18:12:29

tam mi ju vypisalo nazov ale obraz v tom stvorci nebol :?
Uživatelský avatar
sapler
 
Příspěvky: 16
Registrován: 24 črc 2009, 11:53:23

Re: time-lapse z web kamery

Příspěvekod emboracas » 18 črc 2010, 18:14:19

tak zkus přeinstalovat kompletně kameru..obraz by tam měl být...
emboracas
 
Příspěvky: 49
Registrován: 19 dub 2010, 14:57:22
Bydliště: Červený Kostelec, Hradec Králové, Mikulov

Re: time-lapse z web kamery

Příspěvekod sapler » 18 črc 2010, 19:16:02

pomohlo to i ked teraz to vypisuje nejake erorry ale ide to, Dakujem.
Uživatelský avatar
sapler
 
Příspěvky: 16
Registrován: 24 črc 2009, 11:53:23

Re: time-lapse z web kamery

Příspěvekod emboracas » 18 črc 2010, 19:19:49

tak to jsem rád, není zač :-)
emboracas
 
Příspěvky: 49
Registrován: 19 dub 2010, 14:57:22
Bydliště: Červený Kostelec, Hradec Králové, Mikulov


Zpět na Intervalové snímání (time-lapse) oblačnosti

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron