Time lapse Olympus e 500

Máte nějaké zkušenosti z tímto typem snímání nebo chcete jen poradit ?
Odpovědět
Uživatelský avatar
petrik.p.3
Příspěvky: 90
Registrován: 25 říj 2009 08:50
Bydliště: Znojmo 245,75 m.n.m. přesně.
Kontaktovat uživatele:

07 čer 2010 18:30

Dokáže to tento foťák vůbec? Ani strejda Goggle mi s hledáním moc nepomohl, v manuálu taky nic není. Na Youtube jsem nějaký time lapse videa pořízená tímto přístrojem našel, ale mě se opět nedaří...díky za rady.
http://www.pocasiznojmo.cz/
Základní lidskou slabostí je, že člověk nepředvídá bouři, když je pěkné počasí.(Niccolò Machiavelli )
Ze Znojma zdraví Petr
djwiktor
Příspěvky: 130
Registrován: 16 čer 2009 15:05
Bydliště: Šaľa - Slovenská Republika
Kontaktovat uživatele:

08 čer 2010 06:38

Ak mas olympus a mas k nemu na cd-cku software, tak tym softwarom vies to spravit :) je to tam ako intervalove snimanie dakde :) treba pohladat :) ja som mal E-420A slo to bezproblemov, len problem je akurat ten ze ten soft je tusim len na 30 dni :(
Stormchasing na slovensku > Stormchasers.sk
Uživatelský avatar
petrik.p.3
Příspěvky: 90
Registrován: 25 říj 2009 08:50
Bydliště: Znojmo 245,75 m.n.m. přesně.
Kontaktovat uživatele:

08 čer 2010 14:44

Tak to CD právě nemám...to je problém, ale soft by se určitě někde sehnat dal, to by problém nebyl :D ale spíš mi jde o to , kde to hledat v nastavení foťáku...tam to nemůžu najít...díky za pomoc.
http://www.pocasiznojmo.cz/
Základní lidskou slabostí je, že člověk nepředvídá bouři, když je pěkné počasí.(Niccolò Machiavelli )
Ze Znojma zdraví Petr
djwiktor
Příspěvky: 130
Registrován: 16 čer 2009 15:05
Bydliště: Šaľa - Slovenská Republika
Kontaktovat uživatele:

08 čer 2010 14:53

vo fotaku to nenajdes. Musis ho pripojit cez USB k pocitacu / notebooku, a potom pustit software.. .
vsetko si nastavis cez soft, vratane expozicneho casu, potom si nastavis, ci ma robit fotky nejaky konkretny pocet, alebo nejaku dobu.... a tak..
Stormchasing na slovensku > Stormchasers.sk
Uživatelský avatar
petrik.p.3
Příspěvky: 90
Registrován: 25 říj 2009 08:50
Bydliště: Znojmo 245,75 m.n.m. přesně.
Kontaktovat uživatele:

08 čer 2010 15:30

Jó tak ten kábl taky nemám, ale moc dík za radu, ted aspoň vím, co mi chybí a bez čeho se neobejdu...soft už sosám jedná li se o soft Olympus MASTER , a kábl objednám..pak bych se ozval pro radu dál kdyby to nevadilo,.
http://www.pocasiznojmo.cz/
Základní lidskou slabostí je, že člověk nepředvídá bouři, když je pěkné počasí.(Niccolò Machiavelli )
Ze Znojma zdraví Petr
djwiktor
Příspěvky: 130
Registrován: 16 čer 2009 15:05
Bydliště: Šaľa - Slovenská Republika
Kontaktovat uživatele:

09 čer 2010 05:53

V pohode, ozvi sa :)daj to cez SZ, nech nezahlcujeme forum
Stormchasing na slovensku > Stormchasers.sk
Odpovědět

Zpět na „Intervalové snímání (time-lapse) oblačnosti“