Změnit velikost textu   Verze pro tisk

Time lapse Olympus e 500

Máte nějaké zkušenosti z tímto typem snímání nebo chcete jen poradit ?

Time lapse Olympus e 500

Příspěvekod petrik.p.3 » 07 čer 2010, 18:30:28

Dokáže to tento foťák vůbec? Ani strejda Goggle mi s hledáním moc nepomohl, v manuálu taky nic není. Na Youtube jsem nějaký time lapse videa pořízená tímto přístrojem našel, ale mě se opět nedaří...díky za rady.
http://www.pocasiznojmo.cz/
Základní lidskou slabostí je, že člověk nepředvídá bouři, když je pěkné počasí.(Niccolò Machiavelli )
Ze Znojma zdraví Petr
Uživatelský avatar
petrik.p.3
 
Příspěvky: 90
Registrován: 25 říj 2009, 08:50:13
Bydliště: Znojmo 245,75 m.n.m. přesně.

Re: Time lapse Olympus e 500

Příspěvekod djwiktor » 08 čer 2010, 06:38:22

Ak mas olympus a mas k nemu na cd-cku software, tak tym softwarom vies to spravit :) je to tam ako intervalove snimanie dakde :) treba pohladat :) ja som mal E-420A slo to bezproblemov, len problem je akurat ten ze ten soft je tusim len na 30 dni :(
Stormchasing na slovensku > Stormchasers.sk
djwiktor
 
Příspěvky: 130
Registrován: 16 čer 2009, 15:05:12
Bydliště: Šaľa - Slovenská Republika

Re: Time lapse Olympus e 500

Příspěvekod petrik.p.3 » 08 čer 2010, 14:44:17

Tak to CD právě nemám...to je problém, ale soft by se určitě někde sehnat dal, to by problém nebyl :D ale spíš mi jde o to , kde to hledat v nastavení foťáku...tam to nemůžu najít...díky za pomoc.
http://www.pocasiznojmo.cz/
Základní lidskou slabostí je, že člověk nepředvídá bouři, když je pěkné počasí.(Niccolò Machiavelli )
Ze Znojma zdraví Petr
Uživatelský avatar
petrik.p.3
 
Příspěvky: 90
Registrován: 25 říj 2009, 08:50:13
Bydliště: Znojmo 245,75 m.n.m. přesně.

Re: Time lapse Olympus e 500

Příspěvekod djwiktor » 08 čer 2010, 14:53:52

vo fotaku to nenajdes. Musis ho pripojit cez USB k pocitacu / notebooku, a potom pustit software.. .
vsetko si nastavis cez soft, vratane expozicneho casu, potom si nastavis, ci ma robit fotky nejaky konkretny pocet, alebo nejaku dobu.... a tak..
Stormchasing na slovensku > Stormchasers.sk
djwiktor
 
Příspěvky: 130
Registrován: 16 čer 2009, 15:05:12
Bydliště: Šaľa - Slovenská Republika

Re: Time lapse Olympus e 500

Příspěvekod petrik.p.3 » 08 čer 2010, 15:30:35

Jó tak ten kábl taky nemám, ale moc dík za radu, ted aspoň vím, co mi chybí a bez čeho se neobejdu...soft už sosám jedná li se o soft Olympus MASTER , a kábl objednám..pak bych se ozval pro radu dál kdyby to nevadilo,.
http://www.pocasiznojmo.cz/
Základní lidskou slabostí je, že člověk nepředvídá bouři, když je pěkné počasí.(Niccolò Machiavelli )
Ze Znojma zdraví Petr
Uživatelský avatar
petrik.p.3
 
Příspěvky: 90
Registrován: 25 říj 2009, 08:50:13
Bydliště: Znojmo 245,75 m.n.m. přesně.

Re: Time lapse Olympus e 500

Příspěvekod djwiktor » 09 čer 2010, 05:53:53

V pohode, ozvi sa :)daj to cez SZ, nech nezahlcujeme forum
Stormchasing na slovensku > Stormchasers.sk
djwiktor
 
Příspěvky: 130
Registrován: 16 čer 2009, 15:05:12
Bydliště: Šaľa - Slovenská Republika


Zpět na Intervalové snímání (time-lapse) oblačnosti

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron